Abecedarij otpada

Abecedarij otpada


Abecedarij otpada je aplikacija namijenjena građanima s ciljem da im se na najjednostavniji način omogući pristup informacijama kako i gdje propisno odložiti različite vrste otpada na području grada Makarske.  Zahvaljujući abecedariju, građani se, po prvi put, samo jednim klikom mogu aktivno uključiti u proces održivog gospodarenja otpadom.

Aplikaciju Abecedarij otpada osim na Internet stranici skupi-slozi-makarska.com možete koristiti i na vlastitom mobilnom uređaju preuzimanjem na Google Play trgovini, za androide ili App Store trgovini, za Iphone uređaje. Aplikaciji Abecedarij otpada moguće je pristupiti i bez korištenja mobilnih podataka.

Kako koristiti aplikaciju


Upisom pojma u tražilicu aplikacije izlistat će se informacije kojoj vrsti otpada traženi pojam pripada i gdje se može odložiti. Za lakše pronalaženje lokacije najbližeg spremnika za odlaganje otpada aplikacija će vam prikazati i položaj spremnika na karti grada.

1

Pronađite pojam

Unosom prva dva slova riječi pronađite traženi pojam.

2

Saznaj lokaciju i vrstu otpada

Nakon pronalaska pojma, aplikacija će prikazati informacije o vrsti otpada kojem predmet pripada, te lokaciju spremnika u koji je predmet potrebno odložiti.

3

Pogledaj na karti

Klikom na "Karta" pronađite lokaciju spremnika.